ΚΥΠΡΟΣ: Σώθηκε η γυναίκα που κινδύνευσε με πνιγμό – Η κατάσταση της υγείας της  

ΚΥΠΡΟΣ: Σώθηκε η γυναίκα που κινδύνευσε με πνιγμό – Η κατάσταση της υγείας της  

Σώθηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε αναίσθητη το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Ακτής Κυβερνήτη.   

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικης Μοναδας Λεμεσου γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, της Παρασκευής 11/09, οι ναυαγοσώστες αντιλήφθηκαν 67χρονη γυναίκα αναίσθητη στο νερό και την ανέσυραν άμεσα στη στεριά».       

Όπως αναφέρει η Ναυαγοσωστική Μονάδα η γυναίκα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση χωρίς αναπνοή, ωστόσο με την χρήση οξυγόνου και καρδιοσυμπιέσεων επανήλθε στην καρδιοαναπνευστική λειτουργία. Ασθενοφόρο την παρέλαβε και μετά από πληροφόρηση από Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η 67χρονη να είναι καλά στην υγεία της.   

Θυμίζουμε όπως πρώτο ενημέρωσε το ThemaOnline το μεσημέρι της Παρασκευής 11/09, γυναίκα εντοπίστηκε αναίσθητη στη θαλάσσια περιοχή της Ακτής Κυβερνήτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE