ΚΥΠΡΟΣ: Σώθηκε η γυναίκα που κινδύνευσε με πνιγμό – Η κατάσταση της υγείας της  

ΚΥΠΡΟΣ: Σώθηκε η γυναίκα που κινδύνευσε με πνιγμό – Η κατάσταση της υγείας της  

Σώθηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε αναίσθητη το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Ακτής Κυβερνήτη.   

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικης Μοναδας Λεμεσου γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, της Παρασκευής 11/09, οι ναυαγοσώστες αντιλήφθηκαν 67χρονη γυναίκα αναίσθητη στο νερό και την ανέσυραν άμεσα στη στεριά».       

Όπως αναφέρει η Ναυαγοσωστική Μονάδα η γυναίκα βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση χωρίς αναπνοή, ωστόσο με την χρήση οξυγόνου και καρδιοσυμπιέσεων επανήλθε στην καρδιοαναπνευστική λειτουργία. Ασθενοφόρο την παρέλαβε και μετά από πληροφόρηση από Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η 67χρονη να είναι καλά στην υγεία της.   

Θυμίζουμε όπως πρώτο ενημέρωσε το ThemaOnline το μεσημέρι της Παρασκευής 11/09, γυναίκα εντοπίστηκε αναίσθητη στη θαλάσσια περιοχή της Ακτής Κυβερνήτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE