Μερκής: «Θα πρέπει να είναι έτοιμοι να παλέψουν ενάντια…»

Μερκής: «Θα πρέπει να είναι έτοιμοι να παλέψουν ενάντια…»

Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός, Γιώργος Μερκής, μίλησε στην ιστοσελίδα www.azerisport.com , όπου αναφέρθηκε στην ήττα της Εθνικής μας από το Αζερμπαϊτζάν, καθώς και στις καιρικές συνθήκες στη χώρα μας, μιας και θα γίνει στο «ΑΕΚ Αρένα» η αναμέτρηση της Καραμπάχ με τη Μόλντε.

Για την ήττα της Εθνικής Κύπρου από το Αζερμπαϊτζάν: «Κατά τη γνώμη μου η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Μετά το ημίχρονο η Κύπρος ήταν καλύτερη. Νομίζω θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί παίκτες στην Εθνική Κύπρου τώρα».

Για το Καραμπάχ-Μόλντε που αντί στο Μπακού θα γίνει στη «ΑΕΚ Αρένα»: «Το στάδιο εκεί είναι μικρό αλλά καινούριο. Είναι πολλή ζέστη στην Κύπρο τώρα. Θα πρέπει να είναι έτοιμοι να παλέψουν ενάντια στον καιρό».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Μερκής: «Θα πρέπει να είναι έτοιμοι να παλέψουν ενάντια…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE