ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Την πλήρωσαν πολίτες και ιδιοκτήτες υποστατικών

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Την πλήρωσαν πολίτες και ιδιοκτήτες υποστατικών

Σε 7 καταγγελίες πολιτών και 6 καταγγελίες υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο 552 ελέγχων παγκύπρια για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 Επίσης, υπήρξαν 3 καταγγελίες για μη κατοχή κυπριακής κάρτας πτήσης (CyprusFlightPass).
 
Ειδικότερα, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 67 έλεγχοι και έγιναν 3 καταγγελίες σε υποστατικά, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 120 έλεγχοι με 2 καταγγελίες σε υποστατικά και 3 σε πολίτες.
 
Επιπλέον, στη Λάρνακα έγινε 1 καταγγελία υποστατικού και 2 καταγγελίες πολιτών από σύνολο 152 ελέγχων, ενώ στην Πάφο, έπειτα από 24 ελέγχους, δεν έγιναν καταγγελίες.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 134 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου μετά από διενέργεια 55 ελέγχων δεν έγιναν καταγγελίες.
 
Τέλος, η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 38 ελέγχους χωρίς να υπάρξει καταγγελία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE