ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Την πλήρωσαν πολίτες και ιδιοκτήτες υποστατικών

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Την πλήρωσαν πολίτες και ιδιοκτήτες υποστατικών

Σε 7 καταγγελίες πολιτών και 6 καταγγελίες υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο 552 ελέγχων παγκύπρια για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 Επίσης, υπήρξαν 3 καταγγελίες για μη κατοχή κυπριακής κάρτας πτήσης (CyprusFlightPass).
 
Ειδικότερα, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 67 έλεγχοι και έγιναν 3 καταγγελίες σε υποστατικά, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 120 έλεγχοι με 2 καταγγελίες σε υποστατικά και 3 σε πολίτες.
 
Επιπλέον, στη Λάρνακα έγινε 1 καταγγελία υποστατικού και 2 καταγγελίες πολιτών από σύνολο 152 ελέγχων, ενώ στην Πάφο, έπειτα από 24 ελέγχους, δεν έγιναν καταγγελίες.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 134 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου μετά από διενέργεια 55 ελέγχων δεν έγιναν καταγγελίες.
 
Τέλος, η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 38 ελέγχους χωρίς να υπάρξει καταγγελία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE