Νέοι Ε/κ και Τ/κ μιλούν για την εισβολή του 1974 και το Κυπριακό - Μνήμες, απόσταση και ένα κοινό όραμα
Πενήντα και πλέον χρόνια μετά την τουρκική εισβολή του 1974, η Κύπρος παραμένει ένα νησί διαιρεμένο.
Ο κ. Προδρόμου ανέβασε φωτογραφίες από επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Λανίτειο Λύκειο την Παρασκευή (11/09) και με όσα ανέφερε, φαίνεται ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις προετοιμασίες που έγιναν.
Συγκεκριμένα έγραψε: 'Στο Λανίτειο Λύκειο χτες. Οι ετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί με επιμέλεια. Συζητήσαμε με τους/τις εκπαιδευτικούς για τη φετινή χρονιά. Συγχαρητήρια στον διευθυντή κ.Γ.Ιωσηφίδη, όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς και το υπόλοιπο προσωπικό του σχολείου'.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 'Είμαστε πανέτοιμοι...' - 'Τα θρανία, οι μάσκες και... τα κλιματιστικά - 'Στα 100 εκ. το κόστος'
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις