ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 32χρονος για διάρρηξη οικίας με λεία πέραν των 130 χιλιάδων ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 32χρονος για διάρρηξη οικίας με λεία πέραν των 130 χιλιάδων ευρώ

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το πρωί του Σαββάτου (12/09) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος σε σχέση με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής στη Λεμεσό, με λεία αντικείμενα αξίας πέραν των 130 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 32χρονου προέκυψε σχετική μαρτυρία, συνελήφθη χθες το μεσημέρι και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την πενθήμερη προσωποκράτησή του.
 
Για την ίδια υπόθεση, που είχε καταγγελθεί στις 4 Ιουλίου, βρίσκονται υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές τρεις ομοεθνείς του, οι οποίοι ήδη παραπέμφθηκαν ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Η Αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για μέλη σπείρας διαρρηκτών που δρούσε με συγκεκριμένο τρόπο σε πολυτελή διαμερίσματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.