«Βοηθήστε τα Σωματεία μας και τα γήπεδα στα οποία αγωνιζόμαστε!» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Βοηθήστε τα Σωματεία μας και τα γήπεδα στα οποία αγωνιζόμαστε!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να υπήρξε σχετική πτώση της θερμοκρασίας σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Β’ Κατηγορίας βγήκαν για ζέσταμα (12/9/20 – 16:00) ο Δείκτης της Αισθητής Θερμοκρασίας βρισκόταν σχεδόν Παγκύπρια στο επίπεδο «Σοβαρό αίσθημα δυσφορίας – Καύσωνας» σύμφωνα και με τον Κώδικα για τη Θερμική Καταπόνηση Εργαζομένων. Και ας μην ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος δείκτης μετράει τη θερμοκρασία υπό σκιά, ενώ οι ποδοσφαιριστές έχουν άμεση έκθεση στον ήλιο!

Η εκστρατεία #RespectFootballers συνεχίζεται από τους ποδοσφαιριστές που ζητάνε να βοηθηθούν τα Σωματεία και τα γήπεδα στα οποία αγωνίζονται για προστασία της υγείας τους και αναβάθμιση του ποδοσφαίρου Β’ Κατηγορίας.

Πηγή: ΠΑΣΠ

 

The post «Βοηθήστε τα Σωματεία μας και τα γήπεδα στα οποία αγωνιζόμαστε!» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE