ΕΛΛΑΔΑ

Εξετάζει και αυτόν...

Εξετάζει και αυτόν...

Νέα δημοσιεύματα από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό στόχαστρο του τον αμυντικό της Λυών, Μπακαρί Κονέ.

Ο 26χρονος στόπερ, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το 2016, δεν υπολογίζεται στη Λυών και όπως τονίζουν ιστοσελίδες που συνδέονται στενά με το ρεπορτάζ των «Λυωνέ», ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο Κονέ βρίσκεται από το 2011 στη Λυών, όταν και μεταγράφηκε από την Γκινγκάμπ, ωστόσο με εξαίρεση την πρώτη του χρονιά δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην ομάδα.

Ο γαλλικός σύλλογος, όπως υποστηρίζουν τα ρεπορτάζ από τη χώρα, είναι δεδομένο ότι θα παραχωρήσει τον αμυντικό από την Μπουρκίνα Φάσο το καλοκαίρι καθώς θέλει να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία του από τη στιγμή που έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του.

Ο Κονέ κοστολογείται γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ και οι Γάλλοι τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωσή του, προορίζοντας τον ως τον αντικαταστάτη του Σαντάνα, ο οποίος θα επιστρέψει στη Σάλκε με τη λήξη του δανεισμού του στο τέλος της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κονέ είχε συνδεθεί με μια πιθανή μετακίνησή του στον Ολυμπιακό τον περασμένο Γενάρη, αλλά τελικά οι «ερυθρόλευκοι» κατέληξαν στην περίπτωση του Βραζιλιάνου στόπερ της Σάλκε.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top