Πρώτο ημίχρονο… «φαρμάκι» ο Παπουλής και μετά εκτός!

Πρώτο ημίχρονο… «φαρμάκι» ο Παπουλής και μετά εκτός!

«Φωτιά» στις αντεπιθέσεις ήταν η Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με την Κυρία με κύριο εκφραστή τον Φώτη Παπουλή.

Κινητήριος μοχλός σχεδόν σε όλες τις φάσεις ήταν ο Παπουλής, ο οποίος σε ρόλο δεκαριού έκανε την ζημιά στην Ανόρθωση και δυσκόλεψε πάρα πολύ την άμυνα του Τιμούρ.

Είχε συμμετοχή στο γκολ του Σενέ ενώ οι κάθετες του κινήσεις με την μπάλα ήταν… φαρμάκι. Προς το τέλος του ημιχρόνου είχε κάποιες αντιπαραθέσεις με αντιπάλους όπως επίσης και με τον Καλτσά και με την έναρξη του Β’ Ημιχρόνου ο Μπεργκ προτίμησε και να τον ξεκουράσει αλλά και να τον προστατέψει.

The post Πρώτο ημίχρονο… «φαρμάκι» ο Παπουλής και μετά εκτός! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE