O Kυριάκος κι ο κάθε ΝΕΟΣ διαιτητής…

O Kυριάκος κι ο κάθε ΝΕΟΣ διαιτητής…

Στο κάδρο της επικαιρότητας βρίσκεται ο Κυριάκος Χριστοδούλου, διαιτητής του χθεσινού ντέρμπι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. 

Κυρίως για τη φάση του πέναλτι που έδωσε υπέρ της Ανόρθωσης, το οποίο δεν έπρεπε να σφυρίξει.

Επειδή βρέθηκε στο στόχαστρο της Ομόνοιας, στην επανάληψη έχασε εντελώς τον έλεγχο.

Πρόκειται για έναν καινούργιο ρεφ, ο οποίος στη διάρκεια της περασμένης σεζόν, στα παιχνίδια που τον όρισαν δεν έδωσε δικαιώματα.

Το πρόβλημα όμως για τον κάθε νέο διαιτητή, δεν είναι αν εφαρμόζει σωστά τους κανονισμούς ή αν έχει καλή φυσική κατάσταση για να μην “χάνει” φάσεις.

Νομίζω ότι το σοβαρότερο ζήτημα που τίθεται για τον Κυριάκο και τον κάθε… φρέσκο διαιτητή, είναι να μπορεί να διαχειρίζεται την πίεση, όταν υπάρχει προκατάληψη προς το πρόσωπο του.

Όπως συνέβη από προχθές, μόλις η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι αυτός θα είναι ο διαιτητής στο ντέρμπι της Λάρνακας και άρχισαν να ηχούν τα όργανα από την πλευρά της Ομόνοιας.

Αυτό είναι το στοίχημα για τον κάθε διαιτητή, όσες αντιδράσεις κι αν εκφράζονται γι αυτόν, να έχει τον τρόπο, να βάζει από ένα και να βγάζει από το άλλο αυτί…

Να μπαίνει μες στο γήπεδο, να προσπαθεί να μοιράζει το καρπούζι στη μέση και να μην δίδει δικαιώματα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε τέτοιους ρεφ που θα έχουν τ’… άντερα, να λειτουργούν έτσι.

Αργά ή γρήγορα, θα αυξηθούν οι ομάδες, που θα ζητήσουν ξένους διαιτητές. Σημειώστε το σήμερα που μιλάμε 13 Σεπτεμβρίου.

Π.Χ.

The post O Kυριάκος κι ο κάθε ΝΕΟΣ διαιτητής… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE