ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: Πώς τοποθετείται η Αστυνομία μετά την νέα διαμαρτυρία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: Πώς τοποθετείται η Αστυνομία μετά την νέα διαμαρτυρία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

«Εάν υπάρχουν αδικήματα θα διερευνηθούν», δηλώνει η Αστυνομία σε σχέση με την εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο (13/09) στην Πλατεία Ελευθερίας στην πρωτεύουσα.

Σημειώνουμε πώς χθες Σάββατο έλαβε χώρα ακόμη μια διαμαρτυρία "υπέρ της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων", όπως και 2 εβδομάδες πριν, στο Προεδρικό.

Οι δύο εκδηλώσεις είχαν παρόμοια θεματολογία και αφορούσαν την εναντίωση των διαμαρτυρομένων στην χρήση μάσκας, στο 5G, στα διατάγματα της αστυνομίας λόγω της πανδημίας, στα υγειονομικά πρωτόκολλα, στην υποχρεωτική νοσηλεία και θεραπεία και οποιαδήποτε υποχρεωτική επεμβατική ιατρική διαδικασία ή φάρμακο.

Υπενθυμίζεται πώς αυτή την φορά η Αστυνομία είχε ενημερώσει πώς η εκδήλωση θα βιντεοσκοπείται ούτως ώστε να εξακριβωθούν αυτοί που παραβίασαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Μετά και την προηγούμενη διαμαρτυρία, υπήρξε κύμα αντιδράσεων από μερίδα πολιτών, η οποία και απαίτησε την παραδειγματική τιμωρία όσων παραβίασαν τα πρωτόκολλα, θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια. Τόσο στην τελευταία διαμαρτυρία, όσο και στην προηγούμενη, παρατηρήθηκε συνωστισμός, χωρίς να γίνεται χρήση μάσκας. Κάτι για το οποίο έγινε και η διαμαρτυρία, θέλοντας να υπερτονιστεί η διαφωνία μιας άλλης ομάδας συμπολιτών μας, σε σχέση με τα διατάγματα που αφορούν την πανδημία.

Τότε, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο Αρχηγείο, με την παρουσία της υπουργού Δικαιοσύνης Έμιλης Γιολίτη, όπου και αποφασίστηκε τελικά να μην υπάρξουν καταγγελίες για όσους παρευρέθηκαν στο Προεδρικό στις 29 Αυγούσου.

Όμως, αποφασίστηκε όπως οι διαμαρτυρόμενοι να φορούν μάσκα, να τηρούν 1,5 μέτρο αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά και να καθορίζουν διοργανωτή που θα αναλαμβάνει τον συντονισμό με τις αστυνομικές δυνάμεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top