'Μάχες' Θεοχάρους στο Twitter όταν την ειρωνεύτηκε χρήστης - 'Το θερκόν την ώρα που ψοφά κρούζει' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

'Μάχες' Θεοχάρους στο Twitter όταν την ειρωνεύτηκε χρήστης - 'Το θερκόν την ώρα που ψοφά κρούζει' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε ρεσιτάλ σχολίων στο twiter, έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη κ. Ελένη Θεοχάρου,ς με κύρια θεματολογία προφανώς τα… Ελληνοτουρκικά.

Όπως μπορείτε να δείτε, σε απαντητικό σχόλιο της στον γνωστό αναλυτή και δημοσιογράφο Σάββα Καλεντερίδη, αναφερόμενη στον Ερντογάν, είπε ότι «το θερκόν την ώρα που ψοφά κρούζει».

Η ανάρτηση του κ. Καλεντερίδη αφορούσε εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής Άγγελος Συρίγος, μαζί με τον συγγραφέα Γιώργο Καραμπελιά. Στην συζήτηση συμμετείχαν επίσης οι Κώστας Λάβδας (καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής) και Κώστας Γεωρμάς (Δρ. Κοινωνιολογίας).

Μάλιστα, υποστηρίχθηκε από τον κ. Συρίγο ότι «καταρρέει το οικοδόμημα Ερντογάν», με τον κ. Καλεντερίδη να καλεί τον κόσμο να «πάρει ποπ – κορν σε περίπτωση που αρχίσει».

Επίσης, καταφέρθηκε εναντίον του Ακιντζί, ο οποίος παραπονέθηκε για την μη συνάντησή του με τον Πομπέο. Μάλιστα, δεν δίστασε να ειρωνευτεί άλλο χρήστη του Twitter ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς υπονόησε ότι προτιμά τον… Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE