Η ομάδα όπου βρέθηκε στη λίστα της για να πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας ο Γιάννης Αναστασίου

Η ομάδα όπου βρέθηκε στη λίστα της για να πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας ο Γιάννης Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου από τον περασμένο Νοέμβριο είναι στο ταμείο ανεργίας και αναζητά κυρίως μία επιλογή από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», η Γκέτεμποργκ έμεινε χωρίς προπονητή πριν μία εβδομάδα, ο Έλληνας κόουτς βρέθηκε στην short list των 3 επιλαχόντων.

Τελικώς όμως η ομάδα του Γιάννη Ανέστη επίλεξε τον Ρόναλντ Νίλσον (σ.σ.: προπονητής της U21 της Σουηδίας).

Πηγή: www.sportime.gr

The post Η ομάδα όπου βρέθηκε στη λίστα της για να πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας ο Γιάννης Αναστασίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE