Λεμεσός: Βόλτα – εφιάλτης για 61χρονη! Τη λήστεψαν μέρα-μεσημέρι δυο άντρες

Λεμεσός: Βόλτα – εφιάλτης για 61χρονη! Τη λήστεψαν μέρα-μεσημέρι δυο άντρες

Ένας περίπατο που θα τον θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής της, όχι με τις καλύτερες αναμνήσεις, αφού καθώς βάδιζε αμέριμνη η 61χρονη, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα της άρπαξαν τη τσάντα

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 61χρονη ότι, γύρω στη 1.40μ.μ. σήμερα, ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιο σε περιοχή της Λεμεσού, την προσέγγισε μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, τα οποία φορούσαν ρούχα χρώματος μαύρου και ο επιβάτης της άρπαξε τη τσάντα που κρατούσε.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, μέσα στη τσάντα υπήρχε χρηματικό ποσό ύψους €850, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας €300 περίπου, καθώς κι άλλα δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά της είδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE