Σοβαρότατο διπλωματικό λάθος η εμμονή στη ΔΔΟ, λέει η 'Αδούλωτη Κερύνεια'

Σοβαρότατο διπλωματικό λάθος η εμμονή στη ΔΔΟ, λέει η 'Αδούλωτη Κερύνεια'

Σοβαρότατο διπλωματικό λάθος συνιστά "η ατεκμηρίωτη επιμονή του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης  να θεωρούν  ως θεμέλιο λίθο της διπλωματίας των, τη λύση Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο "Αδούλωτη Κερύνεια".


Προσθέτει ότι "δυστυχώς αρνούνται  να απαλλαγούν  από το `προπατορικό` αμάρτημα της διεξαγωγής  δικοινοτικών  συνομιλιών για λύση ΔΔΟ, κάτι που οδηγεί σε ενέργειες  έξω από το Διεθνές Δίκαιο και τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ και το οποίο εξουδετερώνει τις δυνατότητες επιτυχίας των ενεργειών τους".

"Δεν αρκεί ο Πρόεδρος και η Κυβέρνηση να επικαλούνται το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο. Πρέπει να ενεργούν  Διπλωματικά, σύμφωνα με αυτό" συνεχίζει η "Αδούλωτη Κερύνεια" και αναφέρει, τέλος, ότι "αν Ελλάδα και Κύπρος δεν κάνουν ούτε τώρα τα πιο πάνω διπλωματικά βήματα  σε συντονισμό, θα συνθλιβούν".

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE