Από τον Μποτεάκ μέχρι τον Λάνγκ – Οι αντιδράσεις μετά την Ανόρθωση

Από τον Μποτεάκ μέχρι τον Λάνγκ – Οι αντιδράσεις μετά την Ανόρθωση

Η Ομόνοια μάζεψε τις αναρτήσεις των παικτών της μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Μετά το τέλος του Σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 1-1, οι ποδοσφαιριστές μας πραγματοποίησαν τις καθιερωμένες αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έρικ Μποτεάκ

«Καλή μάχη σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα μου. Ατυχές αποτέλεσμα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν επετράπηκε στον κόσμο μας να έρθει, σας πεθύμησα!!» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.

Γιόρντι Γκόμεθ

Στον ένα επιπλέον βαθμό στην συγκομιδή της ομάδας μας στάθηκε ο Ισπανός μέσος.

Γιαν Λέτσιακς

«Ας συνεχίσουμε τη δουλειά. Σήμερα μόλις ένας βαθμός αλλά τώρα χρειαζόμαστε να ετοιμαστούμε για την Τετάρτη και να πάμε δυνατά για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα» έγραψε ο Τσέχος μπακ.

Καλί Σενέ

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα μας και στο ποστ του ανέφερε «H αρχή μιας μακράς ιστορίας».

Τιάγκο

«Συγκέντρωση στο να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Μπράβο παιδιά» ανέφερε ο Βραζιλιάνος που έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας.

Άνταμ Λανγκ

«Σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία» σημείωσε ο Ούγγρος αμυντικός στην ανάρτηση του.

The post Από τον Μποτεάκ μέχρι τον Λάνγκ – Οι αντιδράσεις μετά την Ανόρθωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE