Απίστευτο τρολάρισμα από Παγιέ: Μοντάζ με… Νεϊμάρ σαν σκυλάκι που κλαίει! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Απίστευτο τρολάρισμα από Παγιέ: Μοντάζ με… Νεϊμάρ σαν σκυλάκι που κλαίει! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Φωτογραφία – μοντάζ όπου ο Νεϊμάρ εμφανίζεται σαν… σκυλάκι, ανέβασε ο Ντιμίτρι Παγέ για να χλευάσει την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη νίκη της Μαρσέιγ στο Παρίσι και το… ξύλο που τη σημάδεψε.

Είναι γνωστό ότι ο Ντιμίτρι Παγιέ δεν έχει κανένα πρόβλημα να προκαλέσει με μια δήλωση ή μια ανάρτησή του. Ο αρχηγός της Μαρσέιγ το επανέλαβε μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πως;

Ανεβάζοντας στο προφίλ του στο Instagram ένα φωτογραφικό μοντάζ που περιλαμβάνει παίκτες της Μαρσέιγ, μεταξύ των οποίων τον Άλβαρο, ο οποίος κρατάει στα χέρια του ένα… σκυλάκι με το πρόσωπο ενός κλαμμένου Νεϊμάρ, με τον οποίο και πιάστηκαν στα χέρια!

«Σε μια οργανωμένη μπάντα, δεν είναι η πρωτεύουσα, είναι η Μαρσέιγ…» έγραψε ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός, θέλοντας να επισημάνει ότι η Μαρσέιγ είναι το αφεντικό στην Ligue 1, παρά την δεκαετή κυριαρχία των Παριζιάνων.

 

View this post on Instagram

 

En bande organisée C’est pas la capitale c’est Marseille bb

A post shared by Payet Dimitri (@payetdimitri27) on

gazzetta.gr

The post Απίστευτο τρολάρισμα από Παγιέ: Μοντάζ με… Νεϊμάρ σαν σκυλάκι που κλαίει! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.