ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο παίκτης-βαρόμετρο του ΟΦΗ για… Απόλλων: «Μαέστρος – Απόλυτος ρυθμιστής – Αναμφισβήτητος ηγέτης»

Ο παίκτης-βαρόμετρο του ΟΦΗ για… Απόλλων: «Μαέστρος – Απόλυτος ρυθμιστής – Αναμφισβήτητος ηγέτης»

Η ιστοσελίδα gentikoule.gr που ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΟΦΗ αναφέρεται στον ηγέτη των Κρητικών, Χουάν Νέϊρα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Απόλλωνα για το Γιουρόπα.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο 31χρονος Αργεντινός μέσος είναι βαρόμετρο για τον ΟΦΗ και παρά το γεγονός ότι προέρχεται από τραυματισμό σε αυτόν γράφουν ότι θα στηριχθούν οι Κρητικοί κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά τι γράφει τo gentikoule.gr:

Χουάν Νέιρα: Ο απόλυτος ρυθμιστής του αγώνα με τον Απόλλωνα

Ο Αργεντινός “μαέστρος” είναι ο παίκτης που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης.

Όλος ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όπως αποδείχθηκε περίτρανα και το περασμένο Σάββατο, ο Χουάν Νέιρα αναμένεται να τραβήξει το κάρο από την λάσπη. Ο Αργεντινός παρότι ήταν τραυματίας το προηγούμενο χρονικό διάστημα και παρότι έκανε ελάχιστες προπονήσεις μέσα στο τελευταίο 15νθημερο μπήκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και άλλαξε εντελώς την εικόνα του ΟΦΗ.

Η σημασία της παρουσίας του Χουάν Νέιρα σε ένα παιχνίδι που δεν αποκλείεται να είναι κλειστό καθώς η πρόκριση θα κριθεί μέσα σε 90 λεπτά είναι τόσο μεγάλη και ο λόγος που δεν ξεκίνησε βασικός ήταν ο τραυματισμός που τον άφησε εκτός το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η επίδραση του Αργεντινού στο παιχνίδι του ΟΦΗ αλλά κυρίως στον τρόπο που επιτίθεται η ομάδα είναι μεγαλύτερη και από εκείνη που έχει ο Μεγιάδο. Και ο λόγος είναι πως ο Χουάν Νέιρα είναι παίκτης που δεν θα μείνει μόνο στο μισό τερέν του γηπέδου αλλά θα φτάσει μέχρι και έξω από την περιοχή του ΟΦΗ προκειμένου να πάρει μπάλα, να συμμαζέψει το παιχνίδι της ομάδας και παράλληλα να το οργανώσει.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως σε αυτά τα δύο χρόνια που αγωνίζεται στον ΟΦΗ έχει πετύχει να αντεπεξέλθει με απόλυτη επιτυχία στις θέσεις “6”, “8”, “10” με αποτέλεσμα να είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας. Στο παιχνίδι της Πέμπτης θα πέσει μεγάλο βάρος σε εκείνον και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει. Η δική του παρουσία θα αποτελέσει τον απόλυτο ρυθμιστή του ρυθμού του παιχνιδιού και το πως θα μπορέσει ο ΟΦΗ να γίνει δημιουργικός και απειλητικός προς την περιοχή του Απόλλωνα. Ο ΟΦΗ με τον Χουάν Νέιρα στην ενδεκάδα του είναι άλλη ομάδα και δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά χαρίσματα που διαθέτει αλλά και το ότι είναι παίκτης προσωπικότητα που συμπαρασύρει τους συμπαίκτες του σε έναν εντελώς διαφορετικό ρυθμό.

The post Ο παίκτης-βαρόμετρο του ΟΦΗ για… Απόλλων: «Μαέστρος – Απόλυτος ρυθμιστής – Αναμφισβήτητος ηγέτης» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top