Προτεραιότητα και οι συμΜέτοχοι...

Προτεραιότητα και οι συμΜέτοχοι...

Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου η διοίκηση της ΑΕΛ ποδόσφαιρο Λτδ όπου ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της ομάδας ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην προπώληση των εισιτηρίων για τον τελικό κυπέλλου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

«Έπειτα από απόφαση της Διοίκησης της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοινώνουμε ότι πέραν από τους κάτοχους Εισιτηρίων Διαρκείας και τα ΜΕΛΗ του Σωματείου ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ τους μέχρι τον Μάϊο του 2015, προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου θα έχουν και οι Μέτοχοι της Εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, παλιοί και νέοι.

Όπως είναι γνωστό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ της Διοίκησης της Εταιρείας προς τους μετόχους για προτεραιότητα σε εισιτήρια αγώνων και η απόφαση είναι μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ προς όλους όσους έτρεξαν να συμμετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε η Διοίκηση για να αυξηθούν οι Μέτοχοι και ταυτόχρονα να μαζευτούν χρήματα σε μια τόσο άσχημη οικονομικά αγωνιστική περίοδο της ομάδας μας.

Οποιοσδήποτε φίλαθλος της ΑΕΛ θέλει να αποκτήσει αυτόματα δικαίωμα προτεραιότητας στα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου μπορεί να γίνει Μέτοχος καθημερινά στα γραφεία της ΑΕΛ στο κλειστό “Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού – Νίκος Σολομωνίδης”, καθώς επίσης και στην εκδήλωση μας την ερχόμενη Παρασκευή 1η Μαϊου στο Μαγιάτικο Πανηγύρι, το οποίο θα γίνει στο προαύλιο του κλειστού γηπέδου μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου θα έχουμε σε κατοπινό στάδιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE