«Toν ΠΡΟΚΑΛΩ αν έχει στοιχεία να τα δώσει στην Αστυνομία και στην ΚΟΠ»

«Toν ΠΡΟΚΑΛΩ αν έχει στοιχεία να τα δώσει στην Αστυνομία και στην ΚΟΠ»

Γραπτή δήλωση έκανε ο Κώστας Χριστοδούλου – Καραβίδας, με αποκρούοντας τα ψεσινά “πυρά” του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου για την υπόθεση Ουζόχο.

«Διάβασα τις δηλώσεις του Κου Παπασταύρου. Τις απορρίπτω κατηγορηματικά ως απαράδεκτες και αναληθείς. Προσπαθεί να δικαιολογηθεί στους οπαδούς της ομάδας του που δεν κατάφερε να πάρει το ποδοσφαιριστή.

Ο κύριος είναι γνωστός ότι «βγάζει τη γλώσσα του περίπατο» και μετά εξαφανίζεται. Τον προκαλώ αν έχει στοιχεία να τα παρουσιάσει στην Αστυνομία και τη ΚΟΠ. Εγώ επιφυλάσσω τα νομικά μου δικαιώματα.

Πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι αυτή η απαράδεκτη τακτική του έχει κόστος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ, όλα όσα δήλωσε χθες βράδυ στην εκπομπή Τοtal Green o Σταύρος Παπασταύρου. 

The post «Toν ΠΡΟΚΑΛΩ αν έχει στοιχεία να τα δώσει στην Αστυνομία και στην ΚΟΠ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα

ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο  που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό

BEST OF TOTHEMAONLINE