ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπαϊωάννου: «Θεωρήσαμε ότι ήταν αναγκαίο…» – Τι είπε για Κωστή, Βάγκνερ, Μόντες και συνέχεια

Παπαϊωάννου: «Θεωρήσαμε ότι ήταν αναγκαίο…» – Τι είπε για Κωστή, Βάγκνερ, Μόντες και συνέχεια

Ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας, Μάκης Παπαϊωάννου, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την τελευταία μεταγραφή: «Με την προσθήκη Μπανζά που έγινε περισσότερο ως επένδυση τελειώνουμε με αυτή μεταγραφική περίοδο. Είναι 18 παίκτες, δεν θέλουμε να γίνεται συχνά αυτό, όμως, κρίναμε ότι μετά που χάσαμε κάποιους αξιόλογους ποδοσφαιριστές η ομάδα χρειαζόταν ανανέωση και χτίσαμε ένα σύνολο για να πετύχουμε κάτι περισσότερο από αυτό που κάναμε πέρσι. Μετά που αποχώρησαν Ελουντού Κορέια Κίνγκσλεί θεωρήσαμε ότι ήταν αναγκαίο αυτό».

Ξανά μαζί ως συνεργάτες με τον κ. Χριστοδούλου: «Ναι είμαστε ξανά μαζί, όλο το καλοκαίρι βλέπαμε παίκτες έγινε απίστευτη δουλειά με τον Πάμπο Χριστοδούλου. Έγινε επιλογή ενός προπονητή με νοοτροπία νικητή που δέθηκε με τους στόχους της ομάδας. Βρήκαμε έναν εξίσου αξιόλογο προπονητή, μετά την αποχώρηση Σάββα Πουρσαιτίδη».

Στην ομάδα εντάχθηκε και ο Κρις Μόντες, πότε θα είναι διαθέσιμος; «Από χθες είναι κανονικά στην ομάδα, τηρήσαμε τα πρωτόκολλα, είναι ήδη στην διάθεση του προπονητή».

Τι περιμένετε να δείτε στην συνέχεια; «Είχαμε ένα μεγάλο εμπόδιο λόγω της κατάστασης με την πανδημία, ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι. Βρήκαμε λύσεις, το πιο δύσκολο για μένα είναι η ομοιογένεια θέλει χρόνο για να δέσει η ομάδα. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μέσα στις 4-5 ομάδες που ξανακτίστηκαν από το μηδέν. Θεωρώ ότι ο χρόνος θα μας κάνει καλύτερους. Αυτά σε βάθος χρόνου θα βγουν και στο γήπεδο. Στόχος είναι να κερδίζουμε το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να περάσουν κάποιες αγωνιστικές υπάρχουν νέοι παίκτες ασφαλή συμπεράσματα».

Για τον Βάγκνερ που ξεχωρίζει από την αρχή; «Ο Βάγκνερ προσαρμόστηκε αμέσως, είναι καλός χαρακτήρας και νικητής μέσα στο γήπεδο».

Για τον Ιωάννη Κωστή; «Ο Ιωάννης Κωστή είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα για μένα, όποια ομάδα κι αν το αποκτήσει θα έχει δυνατό χαρτί χωρίς να θέλω να κάνω κριτική σε κανέναν έπρεπε να κληθεί στην Εθνική και να στηριχθεί σε αυτή την φάση».

Το κέρδος για την Νέα Σαλαμίνα αν ο Κωστή πάει σε άλλη Κυπριακή ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό; «Αν πάει σε Κυπριακή ομάδα υπάρχει όρος για 50 χιλιάδες ευρώ προς την Νέα Σαλαμίνα».

Το φετινό μπάτζετ; «Πολύ πιο μειωμένος από την προηγούμενη χρονιά. 15%-20% μειωμένο από την προηγούμενη χρονιά. Για την Νέα Σαλαμίνα είναι πολύ μεγάλο ποσοστό αυτό. Κάναμε κάποιες μεταγραφές, δώσαμε πολύ χαμηλό ποσό έως και εξευτελιστικό, όμως, υπάρχουν κάποια μπόνους στα συμβόλαια. Η διοίκηση απλώνει το χέρι της ως εκεί που φτάνει η διαχείριση της διοίκησης  είναι άψογη».

The post Παπαϊωάννου: «Θεωρήσαμε ότι ήταν αναγκαίο…» – Τι είπε για Κωστή, Βάγκνερ, Μόντες και συνέχεια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top