Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στην περιοχή της κοινότητας Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στην περιοχή της κοινότητας Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε  δασική πυρκαγιά  σε περιοχή της κοινότητας Προδρόμι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στη 13:50 το μεσημέρι της Τρίτης 15/09, σε περιοχή πλησίον της κοινότητας Προδρόμι.

Όπως αναφέρεται, η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση και αποτελεσματική, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 15:00, καίγοντας έκταση πέντε δεκαρίων με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 7 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.   

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE