Ικανοποίησε η παρουσία τους...

Ικανοποίησε η παρουσία τους...

Ενημέρωση για το πώς κύλησε η μέρα στο Πιτέστι της Ρουμανίας για τους Κύπριους έφηβους αθλητές και νεανίδες αθλήτριες δίδει η ιστοσελίδα του ΚΟΕΑΣ.

Αναλυτικά η ενημέρωση έχει ως εξής:

«Δύο πρώτες θέσεις, πέντε δεύτερες και οκτώ τρίτες θέσεις εξασφάλισαν οι αθλητές – αθλήτριες των Εθνικών Ομάδων Εφήβων-Νεανίδων που συμμετείχαν στην Τετραεθνή Συνάντηση που διεξήχθηκε σήμερα Σάββατο 25 Απριλίου, στο Πιτέστι της Ρουμανίας.

Τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν ο Παϊσιος Δημητριάδης στα 200Μ με 21.86 και η Σιεργιελένα Κωνσταντίνου στο Ύψος με 1.60μ.

Τις δεύτερες θέσεις κατέκτησαν οι Γεωργία Κοντονικόλα στα 100μ. με 12.02, Καλλιόπη Κουντούρη στα 400μ. με 58.56, Χρυστάλλα Κυριάκου στη Σφύρα με 55.32Μ. , Δάφνη Γεωργίου στα 100μ.Εμπ. με 14.64 και Γιαννης Ανανιάδης στο Ύψος με 2.00Μ.

Την Τρίτη θέση στο αγώνισμα τους κατέκτησαν οι ακόλουθοι:
Παντελής Κλατσιάς                         Σφύρα                  55.14Μ.
Χριστίνα Πετρή                                1500Μ.                5.18.73
Γαβριέλλα Φελλά                            Σφαίρα                 12.88Μ.
Μαριέλλε Ρούση                             Ακόντιο                42.01Μ.
Μαρία Ονησιφόρου                       Μήκος                  5.30Μ.
Καλυψώ Σταύρου                           400Μ.Εμπ.          63.37
Ιωάννης Κυριάκου                          Ακόντιο                44.07Μ.
Εθνική Ομάδα Νεανίδων               4Χ100                   48.48
 
Στην Τετραεθνή Συνάντηση συμμετείχαν μαζί με την Κύπρο οι Εθνικές Ομάδες του Ισραήλ, της Ουκρανίας και η διοργανώτρια χώρα Ρουμανία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE