ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο 22χρονος Νίκος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα 14/9- Έκκληση για πληροφορίες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο 22χρονος Νίκος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα 14/9- Έκκληση για πληροφορίες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα από την Αστυνομία η φωτογραφία και τα στοιχεία 22χρονου, ο οποίος αγνοείται από τη Δευτέρα 14/9.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι από  το μεσημέρι της Δευτέρας 14/09/2020 απουσιάζει από την οικία του, στην Πάφο, ο Νίκος Ραφαήλ Ευαγγέλου, 22 χρονών.

Ο 22χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,60μ. περίπου, με κοντά, μαύρα μαλλιά και γενειάδα.

Κατά την αναχώρησή του φορούσε παντελόνι αθλητικής φόρμας, χρώματος γκρίζου και κοντομάνικη, μαύρη φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE