Ανακοίνωσε Τσίκο Μπανζά λίγες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου

Ανακοίνωσε Τσίκο Μπανζά λίγες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου

Η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Τσίκο Μπανζά.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Chico Banza.

Ο Chico είναι 21 ετών αγωνίζεται ως επιθετικός και ακραίος επιθετικός και με συμμετοχές στις Εθνικές της χώρας του, Ανγκόλας.

Έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το σωματείο μας για τα επόμενα 3 χρόνια.

Καλωσορίζουμε τον Chico στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

The post Ανακοίνωσε Τσίκο Μπανζά λίγες ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE