Εκλεισε Κουμπουλά, «άκυρο» από Μίλικ

Εκλεισε Κουμπουλά, «άκυρο» από Μίλικ

 

Ο 20χρονος, που γεννήθηκε στην Ιταλία και επέλεξε την Εθνικότητα των γονιών του, έπαιξε πέρυσι σε 25 αγώνες στην Serie A με την Ελλάς Βερόνα και έκανε αρκετές από τις μεγάλες ομάδες να τον κοιτάζουν. Λάτσιο και Ιντερ φάνηκε να φτάνουν κοντά, όμως, όπως φαίνεται, θα παίξει στην Ρόμα. Οι Giallorossi έδωσαν τα 30 εκατ. ευρώ που αξίωνε η ομάδα του με τη φόρμουλα του δανεισμού και της υποχρεωτικής option. Ο Κουμπουλά θα υπογράψει για 5 χρόνια, ενώ το club της πρωτεύουσας επιμένει και για τον [μέχρι πρότινος δικό της] Κρις Σμόλινγκ για τον οποίο συζητά ακόμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρνητική ήταν η απάντηση από τον Πολωνό επιθετικό, Αρκάντιους Μίλικ, για τον οποίο η Ρόμα τα είχε βρει με την Νάπολι. Στον 28χρονο οι Giallorossi έδιναν 5 εκατ. ευρώ ετησίως για 5 χρόνια, όμως τελικά δεν θα γίνει δικός τους.

Πηγή: Sdna.gr

The post Εκλεισε Κουμπουλά, «άκυρο» από Μίλικ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE