Ούτε που σκέφτεται ότι υπάρχουν σκάουτερ...

Ούτε που σκέφτεται ότι υπάρχουν σκάουτερ...

Ο MVP του σημερινού παιχνιδιού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη, ο Νίκος Καρέλης, τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν τον απασχολούν οι σκάουτερ που πηγαίνουν στη Λεωφόρο, καθώς το μυαλό του είναι μόνο στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Δώσαμε και την ψυχή μας για τη νίκη, καθώς θέλαμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Εκτελέσαμε σωστά τις οδηγίες του προπονητή μας και φτάσαμε στη νίκη. Δε νομίζω ότι μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες η Ξάνθη, εκτός από δύο λάθη που κάναμε εμείς. 
Το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό, δεν σκέφτομαι ότι στις εξέδρες έρχονται σκάουτερ να μας δούνε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE