ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Κλάπηκαν από κτηνοτροφικό υποστατικό τα ζώα που πετούσαν οι μαθητές - Οι εξωσχολικοί και τα αδικήματα που διερευνώνται

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Κλάπηκαν από κτηνοτροφικό υποστατικό τα ζώα που πετούσαν οι μαθητές - Οι εξωσχολικοί και τα αδικήματα που διερευνώνται

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν σε Λύκειο στο Παραλίμνι, όπου μαθητές έκαναν χρήση βεγγαλικών και κροτίδων, ενώ την ίδια στιγμή, πέταξαν κότες, κουνέλια και περιστέρια από τον πρώτο όροφο.

Του Άντρου Ιωάννου

Σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή, τα συγκεκριμένα ζώα, κλάπηκαν από κτηνοτροφικό υποστατικό στο Παραλίμνι. Μάλιστα, η Αστυνομία εντόπισε το εν λόγω υποστατικό και συνεχίζει τις έρευνες, έτσι ώστε να διαφανούν οι συνθήκες που κατέληξαν τα ζώα στα χέρια των μαθητών.

Παράλληλα, έχει εντοπιστεί και το σημείο από το οποίο προήλθε το υβριστικού περιεχομένου πανό, που βρισκόταν στο αναρτημένο στο σχολείο.

Πέραν τούτου, με τις μέχρι στιγμής έρευνες, διαπιστώθηκε ότι στο περιστατικό συμμετείχαν 20 - 25 άτομα, ενώ σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να συμμετείχαν και εξωσχολικοί. 

Γι' αυτό τον λόγο τα μέλη της Δύναμης διερευνούν το ενδεχόμενο να εμπλέκονται στην υπόθεση κι' άλλα άτομα, πέραν αυτών που συμμετείχαν στο περιστατικό στο σχολείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία ενημερώθηκε εκ των υστέρων για το περιστατικό και όχι την στιγμή που διαδραματίζονταν τα γεγονότα. 

Εξάλλου, με δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, ανέφερε ότι διερευνώνται τα αδικήματα παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, παράνομη είσοδο σε σχολείο και κακοποίησης ζώων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top