Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τηλεφωνικής επικοινωνίας Μητσοτάκη – Ερντογάν ο Σ. Πέτσας

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τηλεφωνικής επικοινωνίας Μητσοτάκη – Ερντογάν ο Σ. Πέτσας

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνομιλήσουν τηλεφωνικά οι Μητσοτάκης και Ερντογάν, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι υπάρχει ενδεχόμενο ελληνοτουρκικής συνάντησης πριν τη Σύνοδο Κορυφής στις 24-25 Σεπτεμβρίου ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους ηγέτες των δύο χωρών.
 
«Κανένα επίπεδο επαφής δεν αποκλείεται αρκεί να υπάρχουν προϋποθέσεις εμπιστοσύνης, συνέπειας και προετοιμασμένης επικοινωνίας. Ας ξεκινήσουμε με το πώς θα πάμε στις διερευνητικές. Ας πάμε στις διερευνητικές και βλέπουμε πώς θα συνεχίσουμε», τόνισε ο κ Πέτσας.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE