Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τηλεφωνικής επικοινωνίας Μητσοτάκη – Ερντογάν ο Σ. Πέτσας

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τηλεφωνικής επικοινωνίας Μητσοτάκη – Ερντογάν ο Σ. Πέτσας

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνομιλήσουν τηλεφωνικά οι Μητσοτάκης και Ερντογάν, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι υπάρχει ενδεχόμενο ελληνοτουρκικής συνάντησης πριν τη Σύνοδο Κορυφής στις 24-25 Σεπτεμβρίου ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους ηγέτες των δύο χωρών.
 
«Κανένα επίπεδο επαφής δεν αποκλείεται αρκεί να υπάρχουν προϋποθέσεις εμπιστοσύνης, συνέπειας και προετοιμασμένης επικοινωνίας. Ας ξεκινήσουμε με το πώς θα πάμε στις διερευνητικές. Ας πάμε στις διερευνητικές και βλέπουμε πώς θα συνεχίσουμε», τόνισε ο κ Πέτσας.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Πολύ χρήσιμη και σημαντική χαρακτηρίζει η Κυβέρνηση την επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις Βρυξέλλες, η οποία μετατοπίστηκε για τις 13 Ιουλίου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE