ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΠΑ: Αντλεί υποψήφιους και στήνει το ψηφοδέλτιο - 'Έκλεψε' από ΕΔΕΚ και Συμμαχία Πολιτών

ΔΗΠΑ: Αντλεί υποψήφιους και στήνει το ψηφοδέλτιο - 'Έκλεψε' από ΕΔΕΚ και Συμμαχία Πολιτών

Με νέες μεταγραφές προχώρησε η Δημοκρατική Παράταξη, αντλώντας στελέχη και ανθρώπους από άλλους κομματικούς συνδυασμούς που πρόσκεινται στον ούτω καλούμενο «ενδιάμεσο χώρο».

Του Γιώργου Τάττη

Όπως ανακοινώθηκε ήδη από χθες Τρίτη (15/09), η Θέα Νικολάου, πρώην υποψήφια Ευρωβουλευτής με την ΕΔΕΚ και κοινωνική ακτιβίστρια, έχει ήδη ενταχθεί στους κόλπους του κόμματος του Μάριου Κάρογιαν.

Όπως μάλιστα λένε οι πληροφορίες μας, η Θέα Νικολάου επιδιώκει ενεργό ρόλο και χώρο στο κόμμα που εντάσσεται, εννοώντας φυσικά κάποια οργανική θέση. Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος της αποχώρησης της από την ΕΔΕΚ, σύμφωνα με την ίδια. Φυσικά, λόγω των μέτρων της πανδημίας, το συνέδριο του κόμματος ενδεχομένως να πάρει παράταση, με τις αποφάσεις να αναμένονται ίσως και μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Όπως γνωρίζουμε, η Θέα Νικολάου θα κατέλθει υποψήφια στην επαρχία Λευκωσίας, όπου και θεωρείται ένα ιδιαίτερα δραστήριο και αγαπητό άτομο, λόγω των πολλών κοινωνικών της παρεμβάσεων.

Επιπρόσθετα, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους, πρώην Αναπληρωτής Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, επίσης εντάασεται στις τάξεις της ΔΗΠΑ, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος στο ThemaOnline.

O Ανδρέας Θεμιστοκλέους, ο οποίος επικαλέστηκε «προσωπικούς λόγους» για την πρόσφατη αποχώρησή του από την Συμμαχία Πολιτών, φαίνεται να μην έχασε χρόνο, θέλοντας να εισέλθει στην βουλευτική κούρσα το συντομότερο.

Ο κ. Θεμιστοκλέους έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος για τις εκλογές, με την υποψηφιότητά του στην Επαρχία Αμμοχώστου να θεωρείται σίγουρη, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του ThemaOnline.

Γιώργος Τάττης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Υπουργικό: Ενέκρινε την παραχώρηση οικονομικής βοήθειας σε πληγέντες από τις πυρκαγιές σε Πάφο και Λευκωσία

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Φειδίας: Τι έκανε τις πρώτες 48 ώρες στο Ευρωκοινοβούλιο - Με βίντεο απαντά αν του άρεσε



Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top