ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεψαν τσάντα με 2.350 ευρώ - Τους αναζητεί η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεψαν τσάντα με 2.350 ευρώ - Τους αναζητεί η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο πρόσωπα, ύποπτα για την κλοπή τσάντας που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2,350 ευρώ, αναζητεί η Αστυνομία.

Η κλοπή διαπράχθηκε το βράδυ στις 22 Αυγούστου, 2020, σε μπυραρία στην περιοχή Αγίας Νάπας.

Φωτογραφίες των δύο υπόπτων δίνονται στη δημοσιότητα, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό των υπόπτων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στον τηλεφωνικό αριθμό 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE