ΚΥΠΡΟΣ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται 73χρονος- Βοηθήστε να εντοπιστεί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται 73χρονος- Βοηθήστε να εντοπιστεί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και στοιχεία του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από την οικία του, στην Ορόκλινη, Λάρνακα, από τις 7.00 το πρωί της Τετάρτης, 16 Σεπτεμβρίου, 2020, ο James Lawson Guy, 73 ετών, από Μεγάλη Βρετανία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Ο 73χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.83μ. περίπου, με γκρίζα, κοντά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του φορούσε γκρίζο, αδιάβροχο, μακρυμάνικο σακάκι, αθλητική φόρμα, μάρκας Adidas, μπλε χρώματος, και αθλητικά παπούτσια, μπλε χρώματος. Αυτός διακινείται με το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, άσπρου χρώματος, με αριθμό εγγραφής MHN189.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέοι ισχυρισμοί Τατάρ - «Το Τελ Αβίβ και η Αθήνα δεν με θέλουν στην εξουσία - Οι Ε/κ θέλουν όλη την Κύπρο»

Νέοι ισχυρισμοί Τατάρ - «Το Τελ Αβίβ και η Αθήνα δεν με θέλουν στην εξουσία - Οι Ε/κ θέλουν όλη την Κύπρο»

Ο Ερσίν Τατάρ ισχυρίστηκε ότι η Αθήνα και το Τελ Αβίβ δεν τον θέλουν στην «εξουσία» λόγω της στενής συνεργασίας του με την Άγκυρα. Λίγες ημέρες πριν από τις «προεδρικές εκλογές» στα κατεχόμενα, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης επανέλαβε τη θέση του υπέρ της λύσης «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE