ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ: «Όλη η Ευρώπη θα μάθει την Ομόνοια»

Μπεργκ: «Όλη η Ευρώπη θα μάθει την Ομόνοια»

Όλα όσα δήλωσε ο Χένινκγ Μπεργκ μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά: 

Η αρχική τοποθέτηση: «Είναι μια μεγάλη μέρα για την Ομόνοια. Η προσπάθεια, η αφοσίωση και η δουλειά έφεραν αποτέλεσμα. Δεν έχασαν την πίστη τους και επιβραβεύτηκαν στο τέλος. Ο Φαμπιάνο απέδειξε ότι είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Πετύχαμε τέσσερα γκολ στα πέναλτι που εκτελέσαμε. Είμαστε χαρούμενοι για ότι κάναμε. Έχουμε τώρα τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη διοίκηση. Ο πρόεδρος βοηθά οικονομικά την ομάδα και σε πολλούς άλλους τομείς. Αυτός έβαλε τα θεμέλια. Ξέρει τι κάνουμε, είναι υπό πίεση αυτή την περίοδο. Έχει καλές προσθέσεις και θέλει να προστατέψει την ομάδα με κάθε τρόπο».

Για την λίστα με τους παίκτες που εκτέλεσαν πέναλτι: «Είχε προετοιμαστεί από τις προηγούμενες μέρες η λίστα. Ο Γκόμεθ ήταν το νούμερο ένα, ενώ όλοι οι άλλοι δήλωσαν ότι ήθελαν να εκτελέσουν πέναλτι».

Για το ότι η Ομόνοια έγινε η έκτη ομάδα που θα αγωνιστεί στους ομίλους: «Ξέρω που ήμασταν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και που ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν πολλά άτομα που δουλεύουν έντονα. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που είμαι σε αυτή τη θέση. Το να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό είναι κάτι θαυμάσιο».

Για τον κόσμο και το μήνυμα ενόψει Ολυμπιακό: «Ελπίζω να το απόλαυσαν όπως εμείς. Θα ήταν ωραίο να ήταν μαζί μας για να διασκεδάσει μαζί μας. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Είναι φανταστικό για την Ομόνοια που θα αγωνιστεί στα πλέι οφ. Πλέον, στην Ευρώπη θα μάθουν και την Ομόνοια».

The post Μπεργκ: «Όλη η Ευρώπη θα μάθει την Ομόνοια» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοποι» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεκρός 35χρονος που πήγε για βραδινό κολύμπι - Εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος

Συναγερμός στις Αρχές: Στις φλόγες δύο οχήματα και μια μοτοσικλέτα σε κατάστημα επιδιόρθωσης μοτοσικλετών στη Λευκωσία



Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο 45χρονος δράστης, για τον φόνο του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top