ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ: Εξετάσεις αν τηρούνται τα διατάγματα- Θα δει φωτογραφίες για ενδεχόμενο ποινών η Αστυνομία

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ:  Εξετάσεις αν τηρούνται τα διατάγματα- Θα δει φωτογραφίες για ενδεχόμενο ποινών η Αστυνομία

Με ήρωα τον τερματοφύλακά της, Φαμπιάνο, η Ομόνοια εξασφάλισε την πρόκρισή στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας στη διαδικασία των πέναλτι τον Ερυθρό Αστέρα με 4-2 στο ΓΣΠ.


Έτσι, οι «πράσινοι» έχουν εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θα αναμετρηθούν με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για μια θέση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η χαρά των φίλων της ομάδας που θα συμμετάσχει σε ομίλους ευρωπαικής διοργάνωσης είναι δεδομένη ωστόσο όπως πληροφορούμαστε στην Αστυνομία έχουν υπό το μικροσκόπια τους τις εκδηλώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Ήδη στο Facebook έχουν ανέβει δεκάδες βίντεο, στα οποία θα εξεταστει αν τηρούνται οι αποστάσεις και η χρήση μάσκας και όπως έγινε και στη διαμαρτυρία της Πλατείας Ελευθερίας το περασμένο Σάββατο δεν αποκλείεται αν ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα, να κληθούν ώστε να παραλάβουν το εξώδικο πρόστιμό τους, ύψους θυμίζουμε 300 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE