Φλέρταρε με νέα γκέλα η Παρί, αλλά ΛΥΤΡΩΘΗΚΕ στις καθυστερήσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φλέρταρε με νέα γκέλα η Παρί, αλλά ΛΥΤΡΩΘΗΚΕ στις καθυστερήσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Παρί φλέρταρε με νέα γκέλα, αλλά ο Γερμανός την έσωσε στις καθυστερήσεις απέναντι στη Μετς.

Επιτέλους νίκη, έστω και στο 93’ για την Παρί. Μετά τις ήττες από Λανς και Μαρσέιγ, οι τρεμπλούχοι Γαλλίας φλέρταραν με γκέλα και στο εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας απέναντι στη Μετς, αλλά επικράτησαν 1-0 με γκολ του Γιούλιαν Ντράξλερ στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ παρατάχθηκε χωρίς τους τιμωρημένους Νεϊμάρ, Κουρζαβά και Παρέδες, τον Εμπαπέ που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, τους Φλορέντσι που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα, αλλά και τους Κερέρ και Βεράτι.

Με το 0-0 να παραμένει στο 65’, ο Αμπντού Ντιαλό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς ανέτρεψε το Ιμπραΐμα Νιάν σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Η Παρί κινδύνεψε με ήττα, αλλά στο τρίτο λεπτό καθυστερήσεων ο Ντράξλερ με κεφαλιά μετά από ασθενή επέμβαση του γκολκίπερ της Μετς σε σέντρα του Ντι Μαρία χάρισε τη νίκη στην Παρί.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Φλέρταρε με νέα γκέλα η Παρί, αλλά ΛΥΤΡΩΘΗΚΕ στις καθυστερήσεις! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE