ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα πλέι-οφ η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη, έκανε την ΕΚΠΛΗΞΗ η Φερεντσβάρος, πρόκριση-ΘΡΙΛΕΡ στην Κύπρο για Μόλντε!

Στα πλέι-οφ η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη, έκανε την ΕΚΠΛΗΞΗ η Φερεντσβάρος, πρόκριση-ΘΡΙΛΕΡ στην Κύπρο για Μόλντε!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ λύγισε 1-0 την Ντιναμό Μπρεστ και προκρίθηκε στα playoff του Champions League, όπου πέρασε και η Φερεντσβάρος μετά το 2-1 σε βάρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ένα πέναλτι του Μπίτον αποδείχθηκε αρκετό στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για να περάσει στα διπλά παιχνίδια μέσα από τα οποία θα κριθεί η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης για το 2020-21.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, γεμάτη Ισραηλινούς, σκόραρε από τα 11 βήματα στο 50′ σε βάρος της Μπρεστ και αφού διατήρησε το 1-0 μέχρι το φινάλε, πέρασε στα playoff, όπου θα έχει πολύ δύσκολο έργο αφού την περιμένει η πρωταθλήτρια Αυστρίας, Ζάλτσμπουργκ.

Έκπληξη είχαμε στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, καθώς η Φερεντσβάρος νίκησε 2-1 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πέρασε στα playoff. Για τους Ουγγρους άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ ο Λόβρεντσιτς αλλά ο Ουζούνι με αυτογκόλ ισοφάρισε στο 23′ για τους Κροάτες (1-1). Ο Ουζούνι τελικά πέταξε από πάνω του το… βάρος στο 65′ σκοράροντας και στην σωστή εστία χαρίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στην Φερεντσβάρος (2-1).

Η ομάδα της Ουγγαρίας θα βρει στο δρόμο της την Μόλντε που επικράτησε στα πέναλτι επί της Καραμπάκ με 6-5 σε παιχνίδι που έγινε στην Κύπρο, καθώς ο Χουσεΐνοφ αστόχησε από τα 11 βήματα. Η νορβηγική ομάδα ωστόσο μπορούσε να πάρει την πρόκριση και στην παράταση, αλλά ο Χουσαΐν έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία στην αρχή του είπε “όχι” ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στη συνέχεια μόνος του έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, όμως τελικά αυτό δεν στοίχισε στην ομάδα του.

Πηγή: sdna.gr

The post Στα πλέι-οφ η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη, έκανε την ΕΚΠΛΗΞΗ η Φερεντσβάρος, πρόκριση-ΘΡΙΛΕΡ στην Κύπρο για Μόλντε! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εξετάζεται σήμερα από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο η ένσταση Γ.Ελεγκτή στο αίτημα παύσης του

Απ’ όλα τα… ναρκωτικά είχε ο μπαξές – Χειροπέδες σε 31χρονο – Τι εντόπισαν σε όχημα και οικία

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Επ.Εργασίας: Όσα συζητήθηκαν για την στήριξη της Τρίτης Ηλικίας - Τα σχέδια, τα επιδόματα και το Κόκκινο Κουμπί

Γιώργος Μαζωνάκης: Δικαστική διαμάχη με στενό του συγγενή για την περιουσία του



Στην τελική ευθεία οι εκλογές - Τα πυρά της Αννίτας - Επίθεση ΑΚΕΛ κατά ΕΛΑΜ - Υποψήφιος με εγκληματικό παρελθόν

Στην τελική ευθεία οι εκλογές - Τα πυρά της Αννίτας - Επίθεση ΑΚΕΛ κατά ΕΛΑΜ - Υποψήφιος με εγκληματικό παρελθόν

Λίγες μόνο μέρες πριν από τις πολλαπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, ο προεκλογικός αγώνας φουντώνει ακόμα περισσότερο, με τα κόμματα να καταβάλλουν προσπάθεια για συσπείρωση των οπαδών τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top