ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν σε αποβάθρα με πυροτεχνήματα - Υπό κράτηση 32χρονος

ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν σε αποβάθρα με πυροτεχνήματα - Υπό κράτηση 32χρονος

Στη σύλληψη 32χρονου για παράνομη κατοχή πυροτεχνημάτων προχώρησε η Αστυνομία.

Μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης εντόπισαν γύρω στις 8.50 το βράδυ της Τετάρτης (16/09) σε ξύλινη αποβάθρα στο χώρο Επίχωσης Λεμεσού, ένα πρόσωπο να κρατά δύο πυροδοτημένα σωληνάρια από τα οποία έβγαινε κρότος και λάμψη.

Τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης παρέλαβαν ως τεκμήρια τα δύο σωληνάρια, τα οποία ήταν μήκους 60 εκατοστών, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πράσινο φως σε πιλοτικά έργα υδρογόνου – Στόχος το ρυθμιστικό πλαίσιο μέχρι το 2027

Πράσινο φως σε πιλοτικά έργα υδρογόνου – Στόχος το ρυθμιστικό πλαίσιο μέχρι το 2027

Η Κυβέρνηση θα στηρίξει την ανάπτυξη του υδρογόνου, ενθαρρύνοντας ενεργά ιδιωτικές πρωτοβουλίες και πιλοτικά έργα, ανέφερε στον χαιρετισμό του στο Συνέδριο «Υδρογόνο για ένα Καθαρό Μέλλον» ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE