Aινιγματικός για το “ΚΕΡΑΣΑΚΙ” ο Λάρκου!

Aινιγματικός για το “ΚΕΡΑΣΑΚΙ” ο Λάρκου!

Eίναι ακόμα “μεθυσμένοι” οι περισσότεροι Ομονοιάτες, ελέω της μεγαλύτερης (μέχρι την επόμενη) ευρωπαϊκής επιτυχίας της ομάδας τους. 

Αυτοί που δεν βγήκαν στους δρόμους κι ασχολήθηκαν με τις δηλώσεις των αρχιτεκτόνων του πράσινου οικοδομήματος, περίμεναν ίσως ότι ο Νεόφυτος Λάρκου θα έβγαζε είδηση για το κεφάλαιο ενίσχυση.

Ήταν πάντως αινιγματικός, ο αθλητικός διευθυντής των πρασίνων, μιλώντας στην PRIME TEL, αμέσως μετά τη λήξη του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Ο κόσμος να κρατά μικρό καλάθι. Να δει ότι χρησιμοποιήσαμε δύο 19χρονους και ένα 17χρονο. Αν βρούμε κάτι που είναι καλύτερο από αυτό που έχουμε, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί. Αν δεν αποκτηθεί, ας απολαύσουμε τους παίκτες που μας έφεραν σε αυτή τη θέση».

Εκτιμούμε, ότι τουλάχιστον μια προσθήκη, θα την κάνουν οι τεχνικοί υπεύθυνοι του τριφυλλιού.

The post Aινιγματικός για το “ΚΕΡΑΣΑΚΙ” ο Λάρκου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE