Aινιγματικός για το “ΚΕΡΑΣΑΚΙ” ο Λάρκου!

Aινιγματικός για το “ΚΕΡΑΣΑΚΙ” ο Λάρκου!

Eίναι ακόμα “μεθυσμένοι” οι περισσότεροι Ομονοιάτες, ελέω της μεγαλύτερης (μέχρι την επόμενη) ευρωπαϊκής επιτυχίας της ομάδας τους. 

Αυτοί που δεν βγήκαν στους δρόμους κι ασχολήθηκαν με τις δηλώσεις των αρχιτεκτόνων του πράσινου οικοδομήματος, περίμεναν ίσως ότι ο Νεόφυτος Λάρκου θα έβγαζε είδηση για το κεφάλαιο ενίσχυση.

Ήταν πάντως αινιγματικός, ο αθλητικός διευθυντής των πρασίνων, μιλώντας στην PRIME TEL, αμέσως μετά τη λήξη του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Ο κόσμος να κρατά μικρό καλάθι. Να δει ότι χρησιμοποιήσαμε δύο 19χρονους και ένα 17χρονο. Αν βρούμε κάτι που είναι καλύτερο από αυτό που έχουμε, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί. Αν δεν αποκτηθεί, ας απολαύσουμε τους παίκτες που μας έφεραν σε αυτή τη θέση».

Εκτιμούμε, ότι τουλάχιστον μια προσθήκη, θα την κάνουν οι τεχνικοί υπεύθυνοι του τριφυλλιού.

The post Aινιγματικός για το “ΚΕΡΑΣΑΚΙ” ο Λάρκου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE