Σοκάρει η Μέγκι Ντρίο: «Αν πεθάνω να ξέρεις ότι θα με έχουν σκοτώσει»

Σοκάρει η Μέγκι Ντρίο: «Αν πεθάνω να ξέρεις ότι θα με έχουν σκοτώσει»

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Μέγκι Ντρίο, καθώς φοβάται για τη ζωή της.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του GNTM, μίλησε στην εφημερίδα “On Time” και τη Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτοντας ότι φοβάται για τη ζωή του.

Όπως δήλωσε, αφορμή στάθηκε η κλοπή του καινούργιου αυτοκινήτου της.

«Ξύπνησα νωρίς το πρωί να πάω στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και το αμάξι που μόλις είχα αγοράσει πριν ένα μήνα είχε εξαφανιστεί, δεν υπήρχε κάτω από το σπίτι. Ένα λευκό smart, λευκό ολοκαίνουργιο. Άρχισα να κλαίω, μαζεύτηκε η γειτονιά και πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, όπου μένω, δήλωσα την κλοπή και τώρα περιμένω νέα», είπε η Μέγκι.

Η ίδια, συνέχισε τρομοκρατημένη λέγοντας ότι την παρακολουθούν, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς στο παρελθόν της είχαν χαράξει με κλειδί το προηγούμενο αυτοκίνητο: «Πιστεύω ότι με παρακολουθούν και υπάρχουν και ενδείξεις πλέον, γιατί πριν από ένα μήνα μου είχαν σπάσει τον καθρέφτη και μου είχαν χαράξει όλο το αμάξι γύρω γύρω με κλειδί.

Υπάρχουν ακόμα πολύ haters από το παιχνίδι και γενικά η είσοδός μου στην τηλεοπτική ζώνη δεν έκανε τον κόσμο χαρούμενο. Θέλω να σου πω κάτι, αν πεθάνω, θα με έχουν σκοτώσει, στο δηλώνω τώρα που είμαι ζωντανή. Έχει φοβηθεί το μάτι μου γενικά. Νιώθω φοβισμένη και μόνη γιατί η οικογένειά μου είναι μακριά, το σπίτι μου είναι στη Θεσσαλονίκη και οι γονείς μου μένουν εξωτερικό».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE