Μεσογειακός κυκλώνας 'Ιανός': Η στιγμή που... εξωγήινο σύννεφο 'καταπίνει' τη Λευκάδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεσογειακός κυκλώνας 'Ιανός': Η στιγμή που... εξωγήινο σύννεφο 'καταπίνει' τη Λευκάδα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αλλαγή του καιρού λόγω του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού» δημιούργησε εντυπωσιακά σύννεφα στην Λευκάδα.

Χρήστες των social media κατέγραψαν στη Λευκάδα τη στιγμή που ένα τεράστιο σύννεφο «καταπίνει» την περιοχή, πριν ξεκινήσει η καταιγίδα.

Έντονα καιρικά φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα
Ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» αναμένεται να «σφυροκοπήσει» την Ελλάδα τις επόμενες ώρες.

Ήδη οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν «αγγίξει» τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά ενώ έχουν εκδηλωθεί και οι πρώτες βροχές, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.

Πέρα από τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πολύ έντονα σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό, θα δοκιμαστούν περιοχές από το Αιτωλικό μέχρι τη Ναύπακτο, η Πάτρα, το Ρίο, ο Πύργος, καθώς επίσης και περιοχές της Μεσσηνίας, όπως η πόλη της Καλαμάτας.

Ο «Ιανός» θα εκτονωθεί στα βουνά της Αιτωλοακαρνανίας και της Πελοποννήσου ενώ στη συνέχεια θα μετακινηθεί με αποτέλεσμα τα φαινόμενα να είναι πιο ήπια.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κάλεσε τους κατοίκους να ασφαλίσουν τα σπίτια τους ενόψει της επέλασης του «Ιανού».

Φωτογραφίες: evima.gr, από Reader.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE