Τίμησε παλαίμαχο Κύπριο παίκτη-προπονητή ο ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τίμησε παλαίμαχο Κύπριο παίκτη-προπονητή ο ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πριν από την έναρξη του αγώνα στο “Γεντί Κουλέ” ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα, βραβεύτηκε ο παλαίμαχος Κύπριος ποδοσφαιριστής και προπονητής, Άκης Αγιομαμίτης από τον Μίλτο Ανδρεανίδη.

Αμφότεροι υπήρξαν συμπαίκτες στον ΟΦΗ τη δεκαετία του 1980, ενώ ο Αγιομαμίτης αγωνίστηκε και στον Απόλλωνα.

Δείτε τη φωτογραφία από τη βράβευση του:

The post Τίμησε παλαίμαχο Κύπριο παίκτη-προπονητή ο ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE