«ΣΟΥΠΑ» το Α΄ ημίχρονο στο «Γεντί Κουλέ»

«ΣΟΥΠΑ» το Α΄ ημίχρονο στο «Γεντί Κουλέ»

Ταλαιπώρησαν τους τηλεθεατές ΟΦΗ και Απόλλωνας στο Α΄ ημίχρονο του μεταξύ τους αγώνα στο «Γεντί Κουλέ».

Το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου, με τη Λεμεσιανή ομάδα να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και να κάνει φάσεις, ολοκληρώνοντας το πρώτο 45λεπτο χωρίς ούτε μία ευκαιρία!

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες προϋποθέσεις, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Δημητρίου, πέρα από τη φάση του 42ου λεπτού, όταν ο κίπερ του Απόλλωνα απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Φιγκεϊρέδο εντός περιοχής.

Αυτή ουσιαστικά ήταν η μοναδική ευκαιρία στο Α΄ μέρος, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, νευρικό, με αρκετά λάθη εκατέρωθεν.

The post «ΣΟΥΠΑ» το Α΄ ημίχρονο στο «Γεντί Κουλέ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE