ΠΑΦΟΣ: Πεζή παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 75χρονη σε διάβαση πεζών

ΠΑΦΟΣ: Πεζή παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 75χρονη σε διάβαση πεζών

Πεζή παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα σε διάβαση πεζών στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων.        


Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη 17/9 75χρονη οδηγός οχήματος, μόνιμος κάτοικος Πέγειας, οδηγούσε το όχημά της στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, στη δεξιά λωρίδα του δρόμου με κατεύθυνση προς την Κάτω Πάφο.

Σε ένα σημείο του δρόμου παρά την ελεγχόμενη διάβαση πεζών και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 75χρονη οδηγός παρέσυρε 65χρονη από τη Βρετανία, μόνιμο κάτοικο Κύπρο, που διασταύρωνε τον δρόμο χρησιμοποιώντας διάβαση από τα αριστερά προς τα δεξιά σύμφωνα με την πορεία του οχήματος. 

Από τη σύγκρουση η πεζή τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας της είναι εκτός κινδύνου.

Η τροχαία Πάφου διερευνά. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.