Έκπληξη! Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση από την Κύπρο για τη Eurovision του 2021

Έκπληξη! Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση από την Κύπρο για τη Eurovision του 2021

Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έκανε το πρωί της Παρασκευής 18/9 η δημοσιογράφος Ελισάβετ Κυρίτση στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανακοίνωσε ότι η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε επίσημη πρόταση από το ΡΙΚ, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision του 2021.

Το κρατικό κανάλι της Κύπρου έχει βρει ήδη τον συνθέτη για τα τραγούδια, ενώ έχει έρθει σε επαφή και με την εταιρεία της Ελένης Φουρέιρα.

Τόσο η εταιρεία, όσο και η εκρηκτική τραγουδίστρια είναι θετικοί και δεν έχουν απαντήσει “ναι” ή “όχι”, καθώς περιμένουν να ακούσουν τα τραγούδια που θα γραφτούν για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό και έπειτα θα αποφασίσουν αν θα δεχτούν ή θα απορρίψουν την πρόταση.

Χαρακτηριστικό είναι, πως η Ελένη Φουρέιρα δεν απέκλεισε στο ενδεχόμενο να ξανά πάει στην Eurovision, μετά την επιτυχία της το 2018 με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE