Σιγά που δεν θα γινόταν με Φαμπιάνο μετά το ΣΟΟΥ με Ερυθρό!

Σιγά που δεν θα γινόταν με Φαμπιάνο μετά το ΣΟΟΥ με Ερυθρό!

Ο μεγάλος ήρωας των πέναλτι, Φαμπιάνο ψηφίστηκε από τους Ομονοιάτες ως MVP του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά:

FONBET MVP με τον Ερυθρό Αστέρα ο Φαμπιάνο!

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της ομάδας μας συνέβαλε τα μέγιστα στο να έρθει η πρόκριση με τις δύο αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι.

Με 88% και 1349 ψήφους από τους συνολικά 1533 που ψήφισαν, FONBET MVP στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ανακηρύχθηκε ο Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της ομάδας μας συνέβαλε τα μέγιστα στο να έρθει η πρόκριση με τις δύο αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι.

Τη 2η και 3η θέση κατέλαβαν οι Μποτεάκ και Γκόμεθ με 3% ο καθένας.

The post Σιγά που δεν θα γινόταν με Φαμπιάνο μετά το ΣΟΟΥ με Ερυθρό! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE