ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενώπιον Δικαστηρίου τον Οκτώβριο πέντε ύποπτοι για υπόθεση παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών

Ενώπιον Δικαστηρίου τον Οκτώβριο πέντε ύποπτοι για υπόθεση παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 22 Οκτωβρίου παραπέμφθηκαν τα πέντε άτομα που είναι ύποπτα σε υπόθεση παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών, απειλής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου στην επαρχία Αμμοχώστου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία για την υπόθεση και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψαν στοιχεία εναντίον των πέντε υπόπτων, ηλικίας 30 ετών οι δύο από αυτούς και 27, 22 και 20 ετών οι άλλοι τρεις.
 
Συγκεκριμένα το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου και τα ξημερώματα της 10ης του μήνα, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα, ο 27χρονος και ο ένας 30χρονος και εναντίον τους το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε διατάγματα κράτησης τους για οκτώ μέρες.  
 
Στις 11 Σεπτεμβρίου η Αστυνομία δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων προχώρησε στη σύλληψη του δεύτερου 30χρονου και του 22χρονου, οι οποίοι οδηγήθηκαν από το ΤΑΕ Αρχηγείου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης για επτά μέρες.
 
Ο πέμπτος ύποπτος, ηλικίας 20 ετών συνελήφθη επίσης με δικαστικό ένταλμα, στις 13 Σεπτεμβρίου και στις 14 του μήνα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τέσσερις μέρες.
 
Σήμερα η Αστυνομία παρουσίασε ενώπιον του Δικαστηρίου τους πέντε ύποπτους για σκοπούς καταχώρησης της υπόθεσης και ορίστηκε για εκδίκαση στις 22 Οκτωβρίου.
 
Η Αστυνομία υπέβαλε αίτημα για συνέχιση της κράτησης των πέντε ωστόσο το Δικαστήριο το απέρριψε και διέταξε όπως αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αρχηγείου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top