ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ: Στο τουρκικό υπ. Εξωτερικών ο Έλληνας Πρέσβης - Κλήθηκε για εξηγήσεις

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ: Στο τουρκικό υπ. Εξωτερικών ο Έλληνας Πρέσβης - Κλήθηκε για εξηγήσεις

Στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε για εξηγήσεις ο Έλληνας πρέσβης, για πρωτοσέλιδο τίτλο ελληνικής εφημερίδας σχετικά με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» -χωρίς να την κατονομάζει- πως «η χρήση υβριστικών εκφράσεων απάδει προς τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας και δεν μπορεί παρά να καταδικάζεται».

Aπό in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.