Mαρτίνς για Ομόνοια: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο, δύσκολο παιχνίδι»

Mαρτίνς για Ομόνοια: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο, δύσκολο παιχνίδι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναγνώρισε πως ο Ολυμπιακός δεν είχε ρυθμό στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο αυτό που κρατάει είναι το ξεκίνημα με το δεξί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς στη NOVA:

Για το αν κρατάει την εικόνα ή το αποτέλεσμα: «Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Αυτό κρατάμε. Είναι δίκαιη η νίκη μας, σε γενικές γραμμές ήμασταν εμείς που δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες και πήραμε μια σημαντική νίκη. Το παιχνίδι μας δεν είχε ρυθμό, ήμασταν αργοί. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν βρει ρυθμό ή είναι καινούργιοι. Μιλάμε για τον Χολέμπας, τον Εμβιλά, τον Ραφίνια, τον Σεμέδο. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε αγωνιστικό πνεύμα, αλλά με τα παιχνίδια θα βρούμε ρυθμό. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες μας στην ομάδα».

Για τον ποιο ξεχώρισε, τον Φορτούνη ή τον Μασούρα: «Η ομάδα μας έχει ποιότητα. Ο Φορτούνης μπήκε στην περιοχή, ο Μασούρας είχε αποτελεσματικότητα. Έχουν αποδείξει την αξία τους, έκαναν αυτό που τους ζήτησε η ομάδα».

Για το αν το μυαλό του είναι στο ευρωπαϊκό ματς που ακολουθεί: «Η διαχείριση των ματς γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν ρυθμό και πρέπει να διαχειριστούμε τα ματς. Και έτσι προχωράμε. Φαβορί δεν υπάρχουν. Απέναντί μας έχουμε έναν αντίπαλο που τον σεβόμαστε και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

The post Mαρτίνς για Ομόνοια: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο, δύσκολο παιχνίδι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE