Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ο ΥΠΕΞ - Ο Μπορέλ ενημερώνει για Τουρκία

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ο ΥΠΕΞ - Ο Μπορέλ ενημερώνει για Τουρκία

Για τις Βρυξέλλες θα αναχωρήσει το βράδυ της Κυριακής (20/09) ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου τη Δευτέρα θα συμμετάσχει στη σύνοδο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά τις εργασίες της συνόδου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, ο Ύπατος Εκπρόσωπος για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ θα ενημερώσει τους Υπουργούς Εξωτερικών για τις τρέχουσες εξελίξεις σε σχέση με την Τουρκία, τον Λίβανο, την Κίνα, και τη Ρωσία, και θα διεξαχθεί συζήτηση.

Στην ημερήσια διάταξη της συνόδου, συμπεριλαμβάνονται επίσης προς συζήτηση η κατάσταση στη Λιβύη υπό το φως και των τελευταίων εξελίξεων, η προετοιμασία ενόψει της επικείμενης συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών ΕΕ – Αφρικανικής Ένωσης, οι εξελίξεις στην Λευκορωσία και το μέλλον της σχέσης της ΕΕ με τα κράτη της Νότιας Γειτονίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE