ΛΕΜΕΣΟΣ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ: Οι έρευνες ανέτρεψαν τις αρχικές εκτιμήσεις - Τι διαπίστωσαν οι Αρχές

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ: Οι έρευνες ανέτρεψαν τις αρχικές εκτιμήσεις - Τι διαπίστωσαν οι Αρχές

Σε κακόβουλη ενέργεια και όχι σε μηχανική βλάβη οφείλεται τελικά και η φωτιά που ξέσπασε στη 1.10 τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο 50χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο, έξω από σπίτι του 50χρονου ιδιοκτήτη του, στην περιοχή Αγίου Νικολάου.

Από τις περαιτέρω έρευνες που διενεργήθηκαν από μέλη της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας και της Αστυνομίας με το πρώτο φως της μέρας, στη μηχανή του αυτοκινήτου του 50χρονου, εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη, η οποία τοποθετήθηκε εσκεμμένα στο όχημα. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. 

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη νωρίτερα αυτοκίνητο σε άλλη περιοχή της Λεμεσού, που ανήκει σε 29χρονο, το οποίο έγινε στόχος εμπρηστών στις 12.40 τα μεσάνυχτα ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από γκαράζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Δρουσιώτης: Γιατί έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα και όχι στις Αρχές - «Αν είμαι μυθομανής θα φανεί...»

Απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται για τη δημοσιοποίηση στοιχείων μέσω των social media, αντί της κατάθεσής τους στην Αστυνομία, έδωσε ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE