Θέλει να εκμεταλλευτεί την «αδιαφορία»...

Θέλει να εκμεταλλευτεί την «αδιαφορία»...

Οι δύο συνεχόμενες νίκες θέλει να γίνουν τρεις, η απόσταση από τον Οθέλλο θέλει να διατηρηθεί και το ματς στο Τσίρειο είναι αυτό που κρίνει τα δύο πιο πάνω.

Η Δόξα θεωρητικά έχει την υπόθεση παραμονή στα χέρια της. Και το λέμε αυτό μιας και είναι πάνω από τον Οθέλλο οπότε αν η ίδια παίρνει τα αποτελέσματα που επιθυμεί τότε θα συνεχίσει και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια. 

Υπό άλλες συνθήκες ένα παιχνίδι με την ΑΕΛ θα ήταν επιτυχημένο αν δεν έπαιρνε μεγάλη έκταση το σκορ, ή αν κατάφερνε να «κλέψει» βαθμό. Τα πράγματα όμως τώρα είναι εντελώς διαφορετικά. Η ομάδα της Λεμεσού έχει πετύχει τον μεγάλο της στόχο, προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου με τον Χριστάκη Χριστοφόρου αν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τον τρόπο με τον οποίο θα επικρατήσει των επίδοξων πρωταθλητών, να σηκώσει τη κούπα και να τσεκάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Αυτά εν ολίγοις μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ της ομάδας του Ανδρέου η οποία ταξιδεύει στη Λεμεσό για πόντο ή πόντους έτσι ώστε να διατηρηθεί ή ακόμα και να αυξηθεί η απόσταση από τον Οθέλλο. Ο κύπριος τεχνικός είδε με χαρά τους Βασκονσέλος και Αρέστη να βρίσκονται στην αποστολή παρόλα αυτά δύσκολα θα είναι στους 11 πρώτους. 

Με βάση τα όσα δοκίμασε πιθανότατα την εντεκάδα της Δόξας θα αποτελέσουν οι: Χατζηφραγκίσκου, Φεράν , Ζοάο Λεονάρντο, Νίλσον Αντόνιο, Χομέρο Καλντερόν, Λόπες, Φερνάντες, Γκιλ, Ραούλ Γκονζάλες, Λόπο και Ράμος 

Αντρέας Ψάλτης 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Υποχρέωση να φανούμε άξιοι συνεχιστές του δρόμου που χάραξε ο Αυξεντίου

ΠτΔ: Υποχρέωση να φανούμε άξιοι συνεχιστές του δρόμου που χάραξε ο Αυξεντίου

Η θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου, υποδεικνύει την υποχρέωση που έχουμε, ώστε κατ’ ελάχιστον να φανούμε άξιοι συνεχιστές του δρόμου που έχει χαράξει, δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα στο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα στον Μαχαιρά.

BEST OF TOTHEMAONLINE